#F

16.7.2012 1u+3n

Sukutaulu

Kuva-Albumi

Jabina Paulos Goldobaf’s Dille-Dong
kuvan otsikko kuvan otsikko
VPG1  
A/A 0/0 A/A 0/0

Pirren jalostuskäyttöön päädyttiin tuloksettomuudesta huolimatta, koska koira itsessään on antanut merkkejä koulutettavuudesta sekä ominaisuuksista. Sisaruksissa on toimivia koiria ja pentue on suht tervettä sakkia.

Paulokseen päädyimme niinkin fiksusta syystä, kuin että se vain tuntui parhaalta vaihtoehdolta. Paulos antoi itsestään vaikutelman itsevarmasta uroksesta joka toimi kentällä ja kotona. Paulos oli kuvattu terveeksi luustollisesti. Sitkeästä lihasvammasta johtuen Paulos ei ole tuloksia tahkonnut kisakentillä. Paulos näytti urokselta joka myös vaikutti valintaan vaikkei ulkomuotojalostusta halutakaan tukea =) Syystä tai toisesta sukutaulukaan ei aiheuttanut oksennusreaktiota niin otimme jälleen kerran riskin ja käytimme urosta jolla ei ollut aikaisempaa jälkeläisnäyttöä.

kuvan otsikko

Pikkupentuaikana pentue oli melko tasainen. Facebook oli selkeästi pentueen vilkkain ja aktiivisin ipana, Fiasko taas oli vakavamielinen poikatyttö, Femma oli se “sosiaalipaska” joka tykkäsi eniten hengailla ihmisten kanssa, poika nimeltä Fifi oli Fiaskon kaltainen tosikko. Fiasko ja Fifi olivat ne pennut, jotka pöllyttivät muita pentuja eivätkä olleet niitä juoksentelijoita. Enemmän nuo kaksi paksukaista tykkäsivät leikkiä veto- ja painileikkejä. Facebook tykkäsi takaa-ajo leikeistä joihin sai kaverin Femmasta. Pennut olivat sosiaalisia ja rohkeita, ruokahalussa ei ollut moittimista.

kuvan otsikko

Niillä yksilöillä joita on ollaan nähty suojelu treeneissä on ollut hyvä hyökkäys- ja otekäyttäytyminen. Pentueessa on selkeitä turhaumakoiria sekä selvästi kaksiviettisiä yksilöitä. Muutoin aktiivisuudessa on pieniä eroavaisuuksia pentueen sisällä, mutta näyttäisi kaikki olevan koulutettavissa. Koirat ovat ohjattavia, saisivat olla hieman ohjaajakovempia (etenkin nartut).

Pennut päätyivät enemmän tai vähemmän harrastaviin koteihin, joten tästä pentueesta mahdollisesti tullaan näkemään joitain yksilöitä koekentilläkin.

ILOT JA SURUT

sp Nimi Lonkat Kyynärät Selkä Olkavarret Polvet Tulokset Muuta
u Fifi A/B 1/3 Terve ok ok BH Kyynärpää operoitu
  “Ferro”              
n Facebook A/A 0/0 VA0,LTV0,SP0 ok ok BH,AD,MH I&J-pentueiden emä
  “Risa”              
n Femma A/A 0/1 LTV0,SP0,VA0 ok ok BH,MH, JK2  
  “Lamppu”              
n Fiasko A/A 0/0 SP0,LTV0 ok ok BH  
  “Halla”              
                 

Ferron, Risan ja Lampun olkavarret ja polvet ovat kuvattu epävirallisesti.

on muokattu Kennel Goldobaf's