#G

4.6.2013 1u+2n

Sukutaulu

Kuva-Albumi

Russpelz Hofnar Goldobaf’s Dille-Dong
kuvan otsikko kuvan otsikko
Schh3,SPL SM osallistuja  
A/A 0/0 A/A 0/0

Pirre päädyttiin astuttamaan Roopella kun tavoitteena oli saada hieman lisää aktiivisuutta ja ohjaaja kovuutta Kultapapuihin. Toivoin pentuihin hieman vahvempaa viettikestävyyttä, kiihkeyttä, unohtamatta sitä hermorakennetta. Pikku pentuina Geeläiset olivat sekoitus itsenäisyyttä, laumasieluisuutta ja ääntä. Tämä pentue on ollut selkeästi äänekkäin mitä minulla on tähän asti ollut. Tästä myös uusille omistajille kerroin. Pennut olivat myös erittäin kiihkeitä ja energisiä. Samoin näistä pennuista huomiota herätti niiden olemassaoleva terävyys joka ilmeni pienenä epävarmuutena vieraita ihmisiä ja asioita kohtaan. Pääsivät kuitenkin nopeasti aina ylitse epävarmuuksistaan. Ruokahalu oli erinomainen kaikilla.

kuvan otsikko
Papu puuhastelemassa kesällä 2014

Geeläiset ovat fyysisesti hyvin suuria rotunsa edustajia. Papu (Gundi) on selkeästi kolmikosta se, jolle on lorahtanut suurinosa pentueen vieteistä. Nartut vaativat ohjaajalta hieman enemmän kannustusta, jotta innostuvat tekemiseen. Nartut saisivat olla hieman aktiivisempia. Kaikki kolme ovat tavanneet maalimiehen, purevat rauhallisesti täysillä otteilla, vastustavat ja kanavoivat. Kaikki kolme ovat luontaisesti hyviä käyttämään nenäänsä. Ihan ei tullut tästä pentueesta sitä mitä odotin ominaisuuksien puolesta, mutta jokaiselle on löytynyt oma harrastuslajinsa joissa viihtyvät niin koirat kuin omistajatkin.

kuvan otsikko
Gimma alias Jetta

ILOT JA SURUT

sp Nimi Lonkat Kyynärät Selkä Olkavarret Polvet Tulokset Muuta
u Gundi A/A 0/0         RIP
  “Papu”              
n Gimma A/A 0/0 LTV0,VA0 ok 0/0 MH,EH,BH silmät terveet
  “Jetta”              
n Gimuli A/A 0/0 LTV0       silmät&polvet terveet
  “Huti”              
                 

Papulla on molemmat kivekset,selkä kuvattu epävirallisesti terveeksi. Selkä kuvataan virallisesti kunhan koiralle tulee riittävästi ikää. Jetta kävi virallisissa luustokuvissa loppukesällä 2014, saaden terveen koiran paperit. Huti kuvattiin keväällä 2015 virallisesti. Toistaiseksi ovat olleet muutoinkin terveitä.

kuvan otsikko
Gimuli, Gundi ja Gimma toukokuussa 2015
on muokattu Kennel Goldobaf's