K

27.3.2018 2u+3n

Sukutaulu

Kuva-Albumi

Silmoralbion Rider of Rohan Dhunga Happy Raksha  
kuvan otsikko kuvan otsikko  
     
A/A 0/0 B/A 0/0  
polvet 0/0 silmät ok, TGA neg, T4/TSH ok polvet 0/0 silmät ok, TGA neg, T4/TSH ok  

Ensimmäiset Goldobaf’s eurasierit syntyivät pääsiäsviikolla. Pita kävi onnistuneesti tapaamassa englantilaislähtöistä Miikoa tammikuun räntäsateessa ja ultrattiin helmikuun pakkasissa tukevasti tiineeksi.

Vanhemmat ovat perusterveitä rotunsa edustajia. Pita on iloinen ja onnellinen blondi, jonka maailmaan ei mahdu ajatusta ettei joku pitäisi hänestä. Pitan mielestä kaikki ihmiset, koirat ja muutkin elolliset olennot ovat ihania. Pita on käynyt näyttelyissä sen verran, että voi liittää nimensä eteen FI SE EE LT MVA rivistön. Kuten jokaisella kaunottarella on omat juttunsa niin Pita nauttii uimisesta ja rapaojissa juoksemisesta. Myös ruoka, sohvalla söpöily sekä löhöily kuuluu Pitan harrastuksiin. Miikosta jäi itselle mukava kuva, se ei ollut ensimmäisenä meikäläisen paras kaveri (vaikka toinkin hänelle suostuvaisen naisen samaan tarhaan), mutta oli kuitenkin käsiteltävissä ja päästiin sopuun siitäkin saanko koskea herraan. Miikolla on näyttelystä ERI joten on ihan kelvollisen näköinen kaveri myös tuomarinkin mielestä.

Pita synnytti yön hämärinä tunteina, ei paljon ihmistä avuksi tarvinnut. Heti ensimmäisen pennun synnyttyä Pita kyllä tiesi kuinka homma hoidetaan kunnialla. Ei siinä paljon kasvattajalle jäänyt muuta tekemistä kuin seurailla tilannetta ja koittaa pitää oma pää kylmänä.

Pennut olivat rohkeita ja avoimia karvapalloja. Kaikki aiheuttivat tasapuolisesti paniikkikohtauksia kasvattajalle tutkimusmatkojensa laajuuden vuoksi. Näitä kavereita ei paljon huimannut lähteä tutkimaan ohikulkevia hevosia taikka ihmisiä, nämä(kään) kaverit eivät olleet nirsoja tyyppejä.

Ilot ja surut

sp Nimi Lonkat Kyynärät Polvet   Silmät Tulokset Muuta
u Komea Kultapapu             instagram
  “Kyösti”              
u Kulman Kingi              
  “Kelvin”              
n Kauhee Puuhka             instagram
  “Muusa”              
n Korea Kiipeilijä             instagram
  “Hilla”              
n Kultaakin Kalliimpi             instagram
  “Huisku”              
                 
on muokattu Kennel Goldobaf's