K

Vielä otetaan muutama alustava varaus vastaan!!

Pita astutettu Miikolla 27.1.2018!

Ultrattu tiineeksi 22.2.2018

Pentujen odotetaan syntyvän viikolla 13.

Sukutaulu

Silmoralbion Rider of Rohan Dhunga Happy Raksha  
kuvan otsikko kuvan otsikko  
     
A/A 0/0 B/A 0/0  
polvet 0/0 silmät ok, TGA neg, T4/TSH ok polvet 0/0 silmät ok, TGA neg, T4/TSH ok  

Ensimmäisten Goldobaf’s eurasiereiden odotetaan syntyvän pääsiäsviikolla. Pita kävi onnistuneesti tapaamassa englantilaislähtöistä Miikoa tammikuun räntäsateessa ja ultrattiin helmikuun pakkasissa tukevasti tiineeksi.

Vanhemmat ovat perusterveitä rotunsa edustajia. Pita on iloinen ja onnellinen blondi, jonka maailmaan ei mahdu ajatusta ettei joku pitäisi hänestä. Pitan mielestä kaikki ihmiset, koirat ja muutkin elolliset olennot ovat ihania. Pita on käynyt näyttelyissä melko menestyksekkäästi, tällä hetkellä vahvistuksia odotellaan muotovalion arvosta Virosta, Suomesta sekä Ruotsista. Pita on jo Liettuan muotovalio. Kuten jokaisella kaunottarella on omat juttunsa niin Pita nauttii uimisesta ja rapaojissa juoksemisesta. Myös ruoka, sohvalla söpöily sekä löhöily kuuluu Pitan harrastuksiin. Miikosta jäi itselle mukava kuva, se ei ollut ensimmäisenä meikäläisen paras kaveri (vaikka toinkin hänelle suostuvaisen naisen samaan tarhaan), mutta oli kuitenkin käsiteltävissä ja päästiin sopuun siitäkin saanko koskea herraan. Miikolla on näyttelystä ERI joten on ihan kelvollisen näköinen kaveri myös tuomarinkin mielestä.

Pennuista odotetaan söpöjä karvapalloja, jotka vanhemmiten pyörittävät huushollia mielensämukaan ellei omistajat pidä omaa päätään eivätkä mene söpöydestä sekaisin vaan kohtelevat käveleviä lelukoiria koirina joille tehdään elämän faktat selväksi.

on muokattu Kennel Goldobaf's