KARO

kuvan otsikko

4.3.2011-24.7.2017

Filou vom Rio Negro - Kvasers Fenja

B/B 0/0 LTV 0, SP 0 Polvet 0/0 olkavarret terveet Silmät terveet

Tuloksia: MH, BH,

Karo koiranet

Karo workin dog eu

Karon kuvia

Karo tuo Sawolaisruotsalaissaksalainen korvauskoira, jonka kanssa eläminen tai kouluttaminen ei käynyt koskaan tylsäksi. Viettiä oli annettu kauhalla, oli siellä jossain ne hermotkin, mutta matkan varrelle oli jäänyt osa siitä miellyttämisenhalusta. Karon hyvä ja samalla huono puoli oli kovuus, sitä ei juurikaan kiinnostanut miellyttää ihmistä. Oli kyse arjesta tai siviilistä. Karo ei ollut millään muotoa terävä tai epävarma, sen ei tarvinnut reagoida asioihin. Samalla se oli myös Karon ongelma, koska tuo piirre harrastuskoiralla ei ollut kovin toivottava. Karo kun ei aina tuntenut tarvetta reagoida myöskään ohjaajan antamiin ohjeisiin. Joku viisaampi joskus oli todennut Karon olevan enemmän työ- kuin harrastuskoira.

Karolla oli kroonistunut bakteeriperäinen ihotulehdus 2013 jota hoidettiin useampi kuukausi. Karolla epäiltiin allergiaa, mutta vuoden erilaisten ruokinta ym kokeilujen jälkeen myös eläinlääkäri totesi ettei koiralla ole allergiaa.

kuvan otsikko

Karo jouduttiin päästämään ikuiseen uneen 24.7.2017 lenkillä sattuneen onnettomuuden takia. Eläinlääkärin kanssa yhteistuumin todettiin ettei Karoa olisi saatu enää terveeksi ja niin päätin antaa sen viimeisen YES käskyn Karolle. Karo oli koira joka meni aina tunteisiin, niin hyvässä kuin pahassakin.

on muokattu Kennel Goldobaf's