Kiitos ja kumarrus

31.08.2015

Marianne ja Dura kävivät SPL:n kansallisten lajien SM:ssä. Tulos jäi ikävä kyllä tällä kertaa saavuttamatta, mutta tällaistahan tämä koiraharrastus aina välillä on. Kiitos Marianne Dura tämän kesän aktiivisuudesta.

Henri ja Topi (Dorka) edustivat SPL Savo-Karjalaa SPL:n suojelun SM:ssä. Ekat isot kisat käyty ja pistesuora oli 88-88-81, hyvin vedetty pojat ekoissa isoissa kisoissa. Henrille myös iso kiitos aktiivisuudesta.

Vähäisin uutinen on Punkun näyttely saavutus, se kolmas serti Virosta saatiin ja täten Punkku on (vielä vahvistusta vaille) Viron muotovalio.

Ylläolevat saavutukset ovat hyvinkin pitkälti muiden kuin minun ansiotani, mutta kun ei ole omia tuloksia millä retostella niin iloitaan näiden muiden saavutuksista ja ollaan ylpeitä aktiivisista kasvatinomistajista ja loistavasta seurakoiran kasvattajasta joka jaksaa nähdä vaivaa kasvattinsa eteen.

PS. Onnitellaan nyt myöhässä 1-vuotiaita Hoolaisiakin!

Vuosi 2017 pulkassa

Loppuvuodesta 2017 tapahtuneita ilmoitusluontoisia asioita: - Ilmiö-män alias Jörö B/B 0/0- Irtopiste alias Vanessa A/A 0/0 LTV1 VA0- Ilo...… Continue reading

Onnitteluja ja tuloksia

Julkaistu 08.09.2017

Meillä on pentuja

Julkaistu 08.09.2017