Kiitos ja kumarrus

31.08.2015

Marianne ja Dura kävivät SPL:n kansallisten lajien SM:ssä. Tulos jäi ikävä kyllä tällä kertaa saavuttamatta, mutta tällaistahan tämä koiraharrastus aina välillä on. Kiitos Marianne Dura tämän kesän aktiivisuudesta.

Henri ja Topi (Dorka) edustivat SPL Savo-Karjalaa SPL:n suojelun SM:ssä. Ekat isot kisat käyty ja pistesuora oli 88-88-81, hyvin vedetty pojat ekoissa isoissa kisoissa. Henrille myös iso kiitos aktiivisuudesta.

Vähäisin uutinen on Punkun näyttely saavutus, se kolmas serti Virosta saatiin ja täten Punkku on (vielä vahvistusta vaille) Viron muotovalio.

Ylläolevat saavutukset ovat hyvinkin pitkälti muiden kuin minun ansiotani, mutta kun ei ole omia tuloksia millä retostella niin iloitaan näiden muiden saavutuksista ja ollaan ylpeitä aktiivisista kasvatinomistajista ja loistavasta seurakoiran kasvattajasta joka jaksaa nähdä vaivaa kasvattinsa eteen.

PS. Onnitellaan nyt myöhässä 1-vuotiaita Hoolaisiakin!

”Kausi taputeltu”

### Alkukauden tulokset ovat jo julkista tietoa, päivitetään nyt nämä loppukaudenkin saavutukset:### Terveys* Goldobaf’s Jassoo, ”Xoro” C...… Continue reading

Meillä on pentuja

Julkaistu 02.09.2018

Alkuvuoden tuloksia

Julkaistu 03.07.2018