KILLE

s.2.7.2014

kuvan otsikko

Kille tuli hyötyeläin jaoston jäseneksi syksyllä 2014. Kille jäi ainoaksi kissaksi kun vanhempi päästäisen metsästäjä Vesku siirtyi paremmille hiiren metsästys maille talvella 2015 .

Kille on mukavuuden haluinen kaveri, joka tuntuu viihtyvän paremmin sisällä kuin ulkona. Viihtyy oikein hyvin ihmisen lähellä nukkumassa ja tykkää seurailla talon tapahtumia. Koiriin Kille on alkanut suhtautumaan hieman rohkeammin sen jälkeen kun Karo poistui muonavahvuudesta. Karo kun tuppasi olemaan hieman rajuhko rakkaudessaan ja eihän nyt kissan itsetunto sellaista siedä. Killellä on kestänyt hieman kauemmin metsästysvietin herääminen, ensimmäiset kesät kissa herra metsästi vain perhosia ja sisiliskoja, jotka kävi sitten mieluusti oksentamassa sohvalle. Nykyään pihasta saattaa jopa löytyä niitä oikeitakin saaliita, joiden löytymisestä ollaan kovasti iloisia. Ehkäpä siis Kille kuitenkin on hyötyeläin vaikka välillä on pieniä epäilyksen siemeniä asiasta ollutkin.

Kille leikkuutettiin helmikuussa 2015 ja kuten kissoilla tuppaa olemaan tapana parantui meidänkin konsultti leikkauksesta nopeasti.

kuvan otsikko

on muokattu Kennel Goldobaf's