Toiveissa olisi alkuvuodelle 2016 lisää Kultapapuja Lisätietoja TÄÄLTÄ

Kuvan otsikko
Risa heinäkuussa 2015

On yksi aikakausi päättynyt. Meidän alkuperäisen lauman viimeinen jäsen Iines nukkui ikiuneen keskiviikkona 16.9.2015

kuvan otsikko
Evergrey’s SoleKursulamon 23.9.2003-16.9.2015

Marianne ja Dura kävivät SPL:n kansallisten lajien SM:ssä. Tulos jäi ikävä kyllä tällä kertaa saavuttamatta, mutta tällaistahan tämä koiraharrastus aina välillä on. Kiitos Marianne Dura tämän kesän aktiivisuudesta.

Henri ja Topi (Dorka) edustivat SPL Savo-Karjalaa SPL:n suojelun SM:ssä. Ekat isot kisat käyty ja pistesuora oli 88-88-81, hyvin vedetty pojat ekoissa isoissa kisoissa. Henrille myös iso kiitos aktiivisuudesta.

Vähäisin uutinen on Punkun näyttely saavutus, se kolmas serti Virosta saatiin ja täten Punkku on (vielä vahvistusta vaille) Viron muotovalio.

Ylläolevat saavutukset ovat hyvinkin pitkälti muiden kuin minun ansiotani, mutta kun ei ole omia tuloksia millä retostella niin iloitaan näiden muiden saavutuksista ja ollaan ylpeitä aktiivisista kasvatinomistajista ja loistavasta seurakoiran kasvattajasta joka jaksaa nähdä vaivaa kasvattinsa eteen.

PS. Onnitellaan nyt myöhässä 1-vuotiaita Hoolaisiakin!

Lisää tuloksia:

Marianne tahkonnut Duran (Daapan) kanssa EK3:sta tuloksen. Kiitos ja kumarrus aktiivisuudesta!!

Vita kävi 5.8 luonnetestissä, saaden 157pistettä. Kiitos Heidi,että veit Vita huvipuistoilemaan!

Kasvattaja itse laiskottelee, mutta onneksi Marianne ja Dura (Daapa) tahkoavat tuloksia. Onnea EK1 ja EK2 tuloksista!Kasvattaja kiittää ja toivottaa onnea kauden muihin kokeisiin!