FI&EE&LT(LV&BALT) MVA PUNKKU

kuvan otsikko

22.8.2013

C.I.B VDH MVA DE JMVA (VDH)

Okito von der Drachenweide - Nanuzzin Mimosa

Terveys: Lonkat E/E kyynärpäät 0/0 Silmät ja polvet terveet

Punkku koiranet

Punkun kuvia

Punkun tehtävänä on meidän perheessä toimia stressin poistajana eli on puhtaasti hankittu seurakoiran virkaan. Punkku käy kuitenkin muutamia kertoja vuodessa näyttelyissä, joita emme ota kovin vakavasti. Punkku on tällä hetkellä Suomen, Viron ja Liettuan muotovalio. Punkku on rodun paremmin tuntevien mielestä hieman urosmainen sekä fyysisesti suuri narttu. Meille Punkku on se paras ja kaunein, muiden mielipiteillä ei ole merkitystä.

kuvan otsikko

Punkku on iloinen eurasier, joka ei ole lukenut rotumääritelmäänsä kovin tarkkaan. Punkku nimittäin on energinen karvapallo, joka haukkua päkyttää tarhassa kuin parempikin vahti. Samoin Punkku tykkää harrastaa kanalintujen metsästystä sekä haukkuu erinomaisesti oravaa puussa. Huhut kertovat ettei eurasier ole mikään kovin leikkisä rotu, mutta meillä Punkun lempipuuhaa on purra kohdalle sopivaa paimenta hännästä. Punkku on myös erittäin ahne kaveri joka ei jätä kertomatta ruoka-ajan lähestymisestä. Punkun bravuuri on tanssiminen, jolla saa palvelusväen heräämään sohvalta ja ruokkimaan nälkäisen karvakoiran.

Punkku oli sijoituskoira, mutta terveydelliset syyt estävät jalostuskäytön.Punkku jatkaa kuitenkin elämämme riemastuttamista normaalisti eikä kuvaustulokset muuta Punkun tehtävää meidän huushollissa.

kuvan otsikko

Kiitos Punkun kasvattajille niin koirasta kuin kaikesta muustakin mitä olemme päässeet kokemaan eurasierin hankittuamme!

on muokattu Kennel Goldobaf's