RONJA

kuvan otsikko

s. 13.6.2012

Zorro vom haus Glitzernstern-Myth vom Triton

C/C 1/2 LTV 0 SP 0 olkavarret, polvet ja ranteet terveet

Tuloksia: G, MH

Ronja koiranet

Ronja working dog eu

Ronjasta kuvia

Ronja on Ilkan siskon koira, joka on tuotu syksyllä 2012 Usasta. Ronjan emän suvussa on koiria jotka tapasin Usassa asuessa. Kun vielä pentueen isä vakuutti minut videoissa ja kasvattajan puheissa niin päätin lähteä auttamaan Lottaa Ronjan tuomisessa Suomeen.

Ronja on helppo koira kotona ja käyttökelpoinen kentällä. Suhtautuu vieraisiin ihmisiin välinpitämättömästi eikä välttämättä hae edes kontaktia vieraaseen ellei itse niin halua. Jos päättää jotakuta rakastaa niin rakastaa sitten rajusti. Rauhoittuu helposti paikassa kuin paikassa eikä stressaa kovin helposti muutoksissa.

kuvan otsikko

Ronja harrastaa suojelua SPL Luussa ja ovat ohjaajansa kanssa kehittyneet hienosti. Kentällä Ronja on aktiivinen ja sillä on vahva saalis. Löytyy myös aggressio. Saattaa välillä olla hieman hektinen, mutta pystyy kuitenkin vielä työskentelemään keskittyneesti. Toistaiseksi vaikuttaa ihan kelvolliselta nuorelta koiralta.

Ronja loukkasi etujalkansa keväällä 2014, jalasta katkesi jänne, jota kuntouttaessa on mennyt kevät ja kesä. Tällä hetkellä jalka vaikuttaa ihan hyvältä, mutta annetaan Ronjan rauhassa parantua ennen kuin sitä enempää aletaan rasittamaan.

Ronjan luustokuvissa löytyi sen verran sanomista ettei koiraa tulla käyttämään jalostukseen.

on muokattu Kennel Goldobaf's