PÄKSÄ (Ratsumestarin Xcuse)

kuvan otsikko

4.3.2015

Feco van’t Leefdaalhof - Tuntemattoman Birgitta

A/A 0/0 LTV3 VA0 SP0

BH

Päksä koiranet

Päksä working dog eu

Päksän kuvia

Herra X tuli, koska hain itselleni harrastuskoiraa ja nimenomaan Pedon poikaa. Päksä oli lahjakas nuori koira, jonka terveys estää tavoitteellisen harrastamisen. Nykyään Päksä onkin eläkkeellä ja viettää kotikoiran virkaa. Päksä on yksi elämäni koirista ja siksipä se onkin äitin rakas pumpuli poika.

Päksä on tasapainoinen nuori uros, jonka kanssa eläminen on todella helppoa. Koira osaa olla rauhassa tarpeen vaatiessa ja kuitenkin päästessään tekemään löytyy pääkopasta tavaraa riittävästi. Päksän kanssa oli nautinto harrastaa mitä tahansa osa-aluetta, jäljellä se oli maavainuinen ja käytti nenäänsä niin ettei jälki ollut vaikea kouluttaa. Tottelevaisuudessa nuori mies oli aktiivinen, ohjattava sekä oppi erittäin nopeasti asiat. Suojelussa se oli kaksiviettinen, omasi erinomaisen hyökkäys- ja otekäyttäytymisen. Suurin huolin aihe olikin harrastusuran aikana oli, että pysyykö koira emännän lapasessa. Päksällä on siis takanaan loistava tulevaisuus.

Päksä kuvattiin vuoden ikäisenä, nivelet olivat terveet, mutta lannerangan alueella löytyi ongelmia. Virallinen LTV lausunto on LTV3. Päksän selkä kuvattiin loppuvuodesta 2018 myös spondyloosin osalta, SP0 tuli kennelliiton koneistosta tulos.

kuvan otsikko

Kiitos Sami Valkama, Kennel Ratsumestari kun minulle pienen sinipantaisen pojan luovutit. Sain sen mitä toivoin ja vielä vähän enemmän.

on muokattu Kennel Goldobaf's